Пияни младежи с дрога от Баните задържаха в полицията

Пияни младежи с дрога  от Баните задържаха в полицията

Пияни младежи, носели и дрога, разбили кафе-автомат спипаха миналата вечер антимафиоти в Баните. На 25.06.2012 г. около 02.00 ч. служители на Участък “Полиция” – Баните спрели за проверка лек автомобил “Форд Мондео”, управляван от 24-годишния Д. Р. от същото село. В автомобила пътували още четирима младежи от Баните. Водачът на автомобила е изпробван за алкохол с техническо средство. Дрегерът отчел концентрация на алкохол 1.00 промил, обясниха от пресцентъра на полицията.

При извършеното претърсване в автомобила, в портмоне под стелката на предната дясна седалка, е намерена и иззета 0.18 грама суха тревна маса, а под стелката на задната седалка е намерена и иззета, завита в хартия, още 3.05 грама суха тревна маса. При извършения полеви наркотест намерената тревна маса реагирала на марихуана. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на РУП – Мадан. При извършените процесуални действия е установено, че марихуаната е собственост на двама от младежите, пътуващи в автомобила – С. Р. – на 31 г. и Р. Ф. – на 22 г. Двамата са задържани за срок от 24 часа в РУП – Мадан. По случая е образувано досъдебно производство, казаха още от полицията.

При последвалите оперативно-издирвателни действия е установено, че около полунощ на 24.06.2012г. в с. Средногорци, единият от задържаните – Р. Ф. е извършил разбиване на кафе-автомат, собственост на 49-годишна жена от Рудозем и е отнел около 120 лв. от касата на машината. По случая е образувано досъдебно производство.

Вирни се горе