Пиян баща наръга сина си след скандал

Пиян баща наръга сина си след скандал

Около 23.15 ч. на тел.112 е получен сигнал от 55-годишна жена от с.Брезе, общ.Девин, след възникнал битов скандал в дома им, съпруга й – 64-годишния Хаджийски от селото, в нетрезво състояние, е наръгал с нож отляво в областта на подмишницата 36-годишният им син.

Свидетел на разпрата става и майката, която потърсила помощ на 112. Веднага на място бил изпратен екип на Спешна помощ-Девин, както и патрулен автомобил на полицията. Оказана е първа помощ и на двамата, тъй като след разпрата, бащата също се е почувствал зле.

Двамата са настанени в болницата в Смолян. 36-годишният мъж е опериран през нощта, като на този етап няма опасност за живота му. “Има проникване в гръдния кош, като е засегнат белият дроб. Опериран е и в момента е в стабилно състояние”, коментира д-р Владимир Кехайов от Хирургично отделение в Смолян, който е извършил и хирургичната интервенция на мъжа. 55-годишният мъж се охранява от полиция в болничната стая.

“Става въпрос за битов скандал, след употреба на алкохол от страна и на двамата. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на РУ-Девин. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство, уведомена е и прокуратурата”, потвърди директорът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов.

Вирни се горе