Отново змия в двора на къща, гнездо на стършели, наводнена изба и опасно надвиснали дървета отстраняваха спасители

Отново змия в двора на къща, гнездо на стършели, наводнена изба и опасно надвиснали дървета отстраняваха спасители

На 12.07.2018 год., в 08:45 ч. е получен сигнал за оказване съдействие на граждани по повод опасно надвиснали дървета на ул. „ Средногорец“ в гр.Смолян. Предполагаема причина за инцидента е природни явления. Произшествието е посетено и опасно надвисналите дървета са отстранени от екип на РСПБЗН-Смолян.

На 12.07.2018 год., в 08:25 ч. е получен сигнал за оказване съдействие на граждани по повод гнездо на стършели в местността „ Свети Екатерина“, землище на гр.Златоград. Произшествието е посетено и гнездото от стършели е третирано с препарат от екип на РСПБЗН-Златоград.

На 12.07.2018 год., в 15:30 ч. е получен сигнал за оказване съдействие на граждани по повод змия в двора на къща, намираща се на ул.“Васил Райдовски“ в гр.Смолян, собственост на 65-годишна жена. Произшествието е посетено и змията е отстранена от двора от екип на РСПБЗН-Смолян.

На 12.07.2018 год., в 21:20 ч. е получен сигнал за техническа помощ по повод наводнена изба в къщата на 38-годишна жена от с.Грохотно, общ. Девин. Предполагаемата причина е техническа неизправност – запушена канализация. Произшествието е посетено и отводняването е извършено от екип на РСПБЗН-Девин.

Вирни се горе