Откриха трупа на 29-годишния смолянчанин Костадин Игнатов

 Откриха трупа на 29-годишния смолянчанин Костадин Игнатов

29-годишният Костадин Игнатов е простреляният мъж открит в апратамент на улица „Константин Нунков” 10 в пловдивския квартал „Кючук Париж”. По първоначални данни вероятно се касае за убийство, съобщи “Марица”.

Трупът на мъжа е открит от майка му Мария около 14:30 часа, днес.

„Звънях му няколко пъти, но той не ми отговори. Притесних се и отидох да видя какво става. Вратата беше отключена, влязох вътре и го видях да лежи целият в кръв, на пода в хола”, разказа през сълзи Мария Игнатова.

Тя избягала с писъци навън, а съседи се обадили в полицията. На място е пристигнала оперативна група от Първо районно, които направили оглед на местопрестъплението.

След това пристигнала и съпругата на убития – Мира. Жената едва се държеше на краката си, заедно се нея бяха родителите й и малката и дъщеричка, разказват очевидци.

„Какво е случило, как е станало? Ще убия този, който е посегнал на мъжа ми”, крещяла младата жена.

Според семейството, Костадин е работил като общ работник в складовете на Брезовско шосе, не е имал дългове и не е играел хазарт.

По последни непотвърдени данни полицията работи по версията за самоубийство, докато семейството на Игнатов настоява, че става въпрос за убийство.

Вирни се горе