Осъдиха 28-годишен мъж за развратни действия с две деца

Осъдиха 28-годишен мъж за развратни действия с две деца

По обвинителен акт на Районна прокуратура-Девин е осъден 28-годишният А.А. за това, че за времето от 30 ноември 2015 г. до 10 декември 2015 г. в смолянско село С., при условията на продължавано престъпление, е извършил полово сношение и действия на полово удовлетворение с две 13-годишни момчета – престъпление по чл. 157 ал.4 във връзка с чл.26 ал.1 от Наказателния кодекс.

Районен съд-Девин му е наложил наказание за срок от една година лишаване от свобода при първоначален „строг“ режим. А.А. се познавал с децата отпреди. През ноември 2015 г. той отишъл да работи във ферма в селото, като дотогава живеел в гр. Септември. Двете малолетни момчета му съобщили, че били избягали от домовете си, нямали намерение да се прибират и тръгнали с него. В с. С., обл. Смолян, тримата били настанени в стая на първия етаж на къща, където А.А. извършвал полови сношения с децата.

Разпитан в хода на досъдебното производство, А.А. се е признал за виновен. Присъдата не е обжалвана пред Окръжен съд-Смолян и е влязла в сила. Двете момчета се намират при родителите си. А.А. е бил осъждан и преди.

Вирни се горе