ОД МВР-Смолян връчи стипендии, награди и подаръци на деца

ОД МВР-Смолян връчи стипендии, награди  и подаръци на деца

Директорът на ОДМВР ст.комисар Николай Димов връчи награди на трима участника в конкурса за детска рисунка на тема „Аз и детското полицейско управление“. Награди и грамоти получиха Диляра Мехмедова – 5 клас, с.Грохотно, Емир Алиман – 5 клас, с. Грохотно и Денислав Маджуов – 4 клас гр.Мадан.

Инициативата е във връзка с планираните дейности по Националната програма „Детско полицейско управление“, организирано от Главна дирекция национална полиция. В конкурса второ място спечели петокласникът Енгин Сунай Мевлюдов от ОУ „Гео Милев“ село Грохотно. В конкурса участваха 87 творби от 25 Областни дирекции на МВР в страната, като всички рисунки бяха продадени на благотворителен търг, а набраните средства ще бъдат дарени на деца, на загинали служители в системата на МВР. Ст.комисар Димов сам откупи една от рисунките, която ще намери подобаващо място в директорския кабинет.

На 19.12.2019г. на Коледния концерт на учениците от НУФИ „Широка лъка“ 21 ученика получиха еднократни стипендии от по 100 лв., осигурени след проведена дарителска кампания сред служители на ОДМВР – Смолян. Директорът на ОДМВР-Смолян ст.комисар Николай Димов лично връчи стипендиите на отличилите се таланти от училището. Прилагаме снимки от събитието.

На 20.12.2019г. деца на загинали полицаи – служители на ОДМВР-Смолян получиха своите коледни подаръци, осигурени след дарителска кампания сред служителите на ОДМВР-Смолян. Александра на 14 години, Лилия на 18 години и Величка на 6 години получиха лакомства и сумата от 550лв. за всяка от тях.

Вирни се горе