Областният управител Стефан Сабрутев връчи печата на РИК-Смолян за предстоящите избори на 14 ноември

Областният управител Стефан Сабрутев връчи печата на РИК-Смолян за предстоящите избори на 14 ноември

Областният управител Стефан Сабрутев връчи на Районната избирателна комисия в Смолян печата за предстоящите изборите за президент и вицепрезидент на Република България и за народни представители на 14 ноември 2021 г. С решение №605 от 24.09.2021г. РИК-Смолян встъпи в правомощията си от 25.09. 2021 г. Районна избирателна комисия в Двадесет и втори изборен район – Смолянски е в състав от 13 членове. Председател на РИК-Смолян е Росица Станимирова Чакърова, а нейни заместници са Мария Ангелова Петкова и Златко Славчев Карамучев. Секретар на РИК-Смолян е Димитър Стоянов Марев, а членове са Соня Стоянова Коджебашева, Йордан Савов Фотев, Симеон Атанасов Велинов, Малинка Минчева Кордова, Костадин Димитров Чаталбашев, Маргарита Георгиева Солакова, Антоанета Емилова Узунова, Емилиян Здравков Бакърджиев и Любен Динков Атанасов.

Областният управител Стефан Сабрутев пожела на комисията ползотворна работа и изрази очакванията си за коректност и справедливост. Сабрутев посочи още, че винаги е на разположение и областна администрация ще подпомага, както и досега, дейността на РИК-Смолян.

Председателят на РИК-Смолян Росица Чакърова пое ангажимент от името на комисията да бъдат проведени законни и справедливи избори. „Разчитам на този прекрасен екип, сформиран от членовете на комисията, на областна администрация и на администрацията на десетте общини на област Смолян, с които работим много добре“, подчерта Чакърова.

Вирни се горе