Мъж извади окото на жена си с юмрук

Мъж извади окото на жена си с юмрук

56-годишен мъж от Неделино ослепи жена си, след като я удари с юмрук и разкъса лявата очна ябълка, съобщава “24 часа”.

Пострадалата Снежана веднага е откарана в болницата в Кърджали, но въпреки усилията на лекарите зрението не е спасено. Срещу Здравко Марангозов е започнало досъдебно производство.

Между него и 48-годишната жена избухнал скандал. Снежана напуснала семейния дом и в средата на април се пренесла да живее при майка си и сестра си. Дни след като била изписана от болницата, въпреки издадена забрана да не доближава жена си Марангозов нахълтал в дома на роднините . Не бил агресивен. Отишъл уж с намерение да се сдобри с жена си, но пак се наложило полицията да се намеси, след като близките на Снежана се обадили на тел. 112 за помощ. Здравко е бивш ветеринарен техник, а после собственик на фурна. Негови близки разказват, че съпругата му също пийвала и това го ядосвало.

Преди седмица той е осъден на 8 месеца затвор за това, че е нарушил забраната да доближава съпругата си. Миналата година Здравко четири месеца отказал да спазва пробация, наложена му за шофиране в нетрезво състояние. Тъй като си пиел редовно – от ноември 2012 г. до февруари 2013 г., Здравко не се явил нито един път на среща с пробационен служител.

“Болен съм”, обяснявал той по телефона. Оказало се обаче, че или е пиян, или махмурлия. Заради прегрешенията си Златоградският съд нареди мъжът да влезе в затвора за 2 г.

Вирни се горе