Мащабна специализирана полицейска операция проведоха служителите на РУ-Смолян

Мащабна специализирана полицейска операция проведоха служителите на РУ-Смолян

Служителите на РУ-Смолян проведоха вчера мащабна специализирана полицейска операция за контрабандни и акцизни стоки на територията на община Смолян. Извършиха се проверки в три обекта и бяха иззети 400 литра алкохол без акцизен бандерол. По случаите са образувани административни преписки, съобщиха от пресцентъра на полицията.

При извършена проверка от служители на РУ-Смолян във вила, намираща се в местността “Песъкъ”, землище на гр. Смолян, в помещение пригодено за механа, стопанисвана от С. П. /45-годишен/ от гр. Смолян, са открити общо 115 литра жълтеникаво-кафява течност, с мирис на алкохол, без акцизен бандерол, изискващ се по закон. По случая в РУ-Смолян е образувана административна преписка.

В помещение-пристройка към автосервиз на втори етаж, над магазин в гр. Смолян, стопанисвана от В. П. /45-годишна/ и С. П. /45-годишен/, са открити общо 140 литра жълтеникава и прозрачна течност, с мирис на алкохол, без акцизен бандерол, изискващ се по закон. По случая в РУ-Смолян е образувана административна преписка.

В помещение на къща пригодено за механа в гр. Смолян, стопанисвана от С. П. /40-годишен/ от гр. Смолян, са открити общо 145 литра жълтеникава и прозрачна течност, с мирис на алкохол, без акцизен бандерол, изискващ се по закон. По случая в РУ-Смолян е образувана административна преписка.

Вирни се горе