Крими: Двама пияни водачи на пътя, младеж с марихуана

Крими: Двама пияни водачи на пътя, младеж с марихуана

Двама пияни шофьори и младеж с марихуана спипаха вчера на пътя. В РУ-Девин е започнато незабавно производство срещу Р.К.Ч. на 52 години от с.Ягодина, общ.Борино, който на същата дата около 14.10 ч. гр.Девин е управлявал лек автомобил “Опел Астра” негова собственост, след употреба на алкохол с концентрация 2.59 промила, установено с техническо средство. Водачът е отказал кръвна проба. Задържан е за срок от 24 маса. Работата по случая продължава.

В РУ-Мадан е започнато незабавно производство срещу А.И.М. на 17 години от с.Равно нивище, общ.Мадан, който при извършена проверка в близост до бензиностанция в с.Средногорци, е установено, че държи в себе си суха растителна тревна маса обвита в полиетилен и бяла хартия с бруто тегло 1,24 грама. При направения полеви наркотест, същата е реагирала на марихуана. Извършителят е задържан за срок от 24 часа.

В РУ Смолян е образувано бързо производство срещу Д.В.Ч. на 22 години от с.Брезе, обл.Смолян. Около 07.55 часа в гр.Смолян, на ул."Грудьо войвода" №25 е управлявал лек автомобил марка “Голф 4”, лична собственост, с концентрация на алкохол в кръвта си 1,96 на хиляда, установено с техническо средство.

Вирни се горе