Катастрофи в Смолян, заради непочистени пътища /Обновена/

Катастрофи в Смолян, заради непочистени пътища /Обновена/

Катастрофа стана преди час в района на Второ основно училище в квартал Райково. Наши читатели от сутринта алармират, че пътя към училището не е почистен и недоумяваха как така при 5 см сняг пътищата са едва проходими. Снимката ни изпрати жител на улицата към училището и риторично попита: Какво правим при 50 см сняг?

От пресцентъра на ОД МВР информираха за SmolyanNews.com, че от 7,30 часа до сега са станали 12 пътнотранспортни произшествия с материални щети и едно ПТП с пострадал участник в движението. Автомобил със смолянска регистрация, управляван от 60-годишен мъж е загубил контрол над управлявания от него джип и е излетял извън пътното платно по склона на тунела. Инцидентът е станал на ул.Тракия в кв.Устово. Пострадала е тежко съпругата на водача на автомобила, която е на 58-години и е закарана спешно в смолянската болница.Пострадалата е транспортирана в болница в Пловдив. На мястото на произшествието се извършва оглед, съобщи говорителя на полицията. Причините за инцидента се изясняват.

Наш читател ни изпрати видео за верижна катастрофа до ПГИ “Карл Маркс” в Смолян. Сблъскали са се над 10 автомобила. http://www.smolyannews.com/video/verizhna-katastrofa-do-profesionalnata-gimnat siya- po-ikonomika-v-smolyan

Очакваме адекватни и видими отговори от страна на снегопочистващата фирма!

Вирни се горе