Изоставен изнудва любовница с порно

Изоставен изнудва любовница с порно

Изоставен изнудва любовница с порно. 49-годишният Събин П. от Смолян ще бъде съден, че направил порноклипове, с които изнудвал бившата си любовница да се върне при него. Тя била 20 години по-млада. Дошла от смолянско село в града, за да учи. Запознала се със Събин още докато била ученичка. Живеела под наем в стая в дома му. Събин, който е женен и баща на две деца, хлътнал по девойката. В продължение на около две години той снимал с телефона си секссцените между двамата.

Записите били правени в стая към цех на частната фирма на мъжа. Преди около година младата жена изоставила Събин. Той обаче не искал да се откаже от нея. Започнал да изнудва нея и нейни близки с порноклиповете. Заплашвал, че ще ги пусне в интернет. Показал записите и на бъдещия съпруг на бившата си любовница. Дал краен срок да се върне при него. Изпратил й писмо с флашка с порнофилма. Ултиматумът бил бившата му любовница да се върне до 20 септември 2010 г., но тя не го сторила.

Изнудваната подала жалба в прокуратурата, след като разбрала, че Събин е качил клиповете в американски сайт, специализиран за порноклипове. Самият той отрича да е качил видеото. Не признава и че е изнудвал жената. Експертиза на лаптопа му обаче доказва, че го е направил.

Грозят го до 6 години затвор и до 3000 лв. глоба, ако в съда обвиненията срещу него за принуда, изготвяне на порноклип и разпространението му се докажат./24 часа.

Вирни се горе