Горяха непочистени комини и коли през почивните дни

Горяха непочистени комини и коли през почивните дни

На 02.02.2018г. 12.12 ч. е получен сигнал за пожар в комин на къща, намираща се в гр.Чепеларе на улица „Генерал Черявин“, собственост на 44-годишна жена. Причина за пожара е непочистен комин . Спасена е сградата. В пожарогасенето са взели участие трима служители с един противопожарен автомобил от РС ПБЗН – Чепеларе.

На същата дата 12.10 ч. е получен сигнал за пожар в комин на блок, намиращ се в гр.Рудозем улица „В. Левски“. Причината е непочистен комин . Спасена е сградата. В пожарогасенето са взели участие трима служители с един противопожарен автомобил от РС ПБЗН – Рудозем;

На 02.02.2018г. 15,26 ч. е получен сигнал за пожар в комин на къща, намираща се в Смолян, улица „Спартак“, собственост на 73 – годишна жена. Причината е непочистен комин . Спасена е сградата. В пожарогасенето са взели участие четирима служители с един противопожарен автомобил от РС ПБЗН – Смолян;

На 03.02.18 г., в 18.25 ч. е получен сигнал за пожар в лек автомобил, намиращ се в гр.Смолян, ул. “Христо Смирненски“, собственост на 50-годишен мъж. Причина за пожара е късо съединение. Унищожен е двигателен отсек. Спасени са два леки автомобила, набиращи се в непосредствена близост. Произшествието е посетено и ликвидирано от екип на РСПБЗН-Смолян.

На 04.02.2018 год. в 13.00 ч. е получен сигнал за пожар в лек автомобил, набиращ се в гр. Неделино, ул. “Дунав“, собственост на 29-годишен мъж. Причината е късо съединение. Унищожено е арматурно табло, предни седалки 2 бр., тапицерия на таван, предно стъкло. Спасен е намиращ се в непосредствена близост автомобил. Произшествието е ликвидирано от екип на УПБЗН – Неделино.

Вирни се горе