Двама са задържани за управление на МПС след употреба на алкохол

	Двама са задържани за управление на МПС след употреба на алкохол

Двама са задържани за управление на МПС след употреба на алкохол,съобщи говорителя на полицията.

На 17 февруари на КПП-Хвойна при извършена полицейска проверка е установено, че същия управлява товарен автомобил “Пежо Боксер” след употреба на алкохол с концентрация 2.05 промила, установено с техническо средство. Водачът е дал кръвна проба, същия е задържан за срок от 24 часа със заповед на началника на РУП – Чепеларе.

В РУП-Златоград е започнато бързо производство срещу Ю.К. на 48 г. гръцки гражданин от с. Ехинос, Република Гърция. На 17.02.2013 г. около 18.15 ч. на ГКПП-Златоград при извършена полицейска проверка е установено, че същия управлява лек автомобил “Хонда Сивик” след употреба на алкохол с концентрация 1.87 промила, установено с техническо средство. Дадена е кръвна проба. Водачът е задържан за срок от 24 часа.

На 17.02.2013г. в РУП-Мадан е започнато бързо производство срещу Г.Д. на 32 г. от гр. Ямбол. На 17.02.2013г. около 05.45 ч. в гр. Рудозем на ул."България" при извършена полицейска проверка е установено, че същия управлява лек автомобил “Форд Транзит” след употреба на алкохол с концентрация 1.64 промила, установено с техническо средство. Отказана е кръвна проба.

Вирни се горе