Двама пострадаха при пътни инциденти в Смолян

Двама пострадаха при пътни инциденти в Смолян

През изтеклото денонощие на територията на ОДМВР-Смолян са регистрирани три пътно-транспортни произшествия, от които едното е с материални щети, а двете – с пострадали участници в движението, съобщиха от полицията.

На 17.02.2020г. около 07:25 часа в гр. Смолян на ул."Евридика", преди кръстовището с ул."Елица", лек автомобил “Субару Форестър” със смолянска регистрация, собственост и управляван от С.А. на 36 години от с.Момчиловци, обл. Смолян, блъска пресичащата пътното платно 77- годишна пешеходка. Пострадала е получила фрактура на лявото рамо, без опасност за живота. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР-Смолян и РУ-Смолян. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Причините за инцидента са в процес на изясняване. Работата по случая продължава.

На същата дата около 17:05ч. в гр.Смолян на кръстовището образувано от ул."В. Райдовски" и ул."К. Маджаров" лек автомобил “Шевролет Каптива” със смолянска регистрация, собственост и управляван от С.К. на 50 години от с.Елховец, обл. Смолян, блъска пресичащия пътното платно 73-годишен пешеходец, който е с охлузна рана на главата, натъртване на врата и десният крак, без опасност за живота. Местопроизшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Вирни се горе