Двама пияни водачи спипаха униформени

Двама пияни водачи спипаха униформени

Двама пияни шофьори спипаха полицаи при проверка.

Вчера в РУП – Златоград е започнато бързо производство срещу 21-годишния Б.К. от същия град, който около 13.45 часа управлявал лек автомобил “Нисан Примера”, след употреба на алкохол с концентрация в кръвта 2,08 промила, установено с техническо средство. Взета е кръвна проба. Водачът е задържан за 24 часа със заповед на началника на РУП – Златоград. Работата по случая продължава.

Незабавно производство е започнато и срещу 22-годишния К.М. от с.Кундево, общ. Златоград. Той седнал зад волана след като се почерпил. Техническото средство отчело концентрация в кръвта 1,35 промила. Мъжът бил проверен около 17.00 часа в Неделино, на ул."Д. Петров". Водачът е отказал кръвна проба, задържан е за 24 часа със заповед на началника на РУП – Златоград.

През изтеклото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Смолян са възникнали две ПТП с материални щети, без пострадали участници в движението. И двете са на територията на община Смолян. Произшествия са посетени от екипи на сектор “Пътна полиция” – Смолян и е взето отношение по Закона за движение по пътищата, допълниха от полицията.

Вирни се горе