Два пожара и наводнени помещения за денонощие

Два пожара и наводнени помещения за денонощие

На 10.06.2020г. в 13:12 часа на тел.112 е получен сигнал за възникнал пожар в отпадъци на площ около 3кв.м., намиращи се на ул.“Станционна“ в гр. Чепеларе. Причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън. Няма унищожено имущество, спасена е една сграда. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Чепеларе, съобщиха от полицията.

На същата дата 19:04 часа на тел.112 е получен сигнал за пожар в комин на къща, намираща се на ул.“Поп Нико“ в гр.Смолян, собственост на 69-годишен смолянчанин. Причината е непочистен комин. Няма унищожено имущество, спасена е къщата. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Смолян.

Вчера на тел.112 е получен сигнал за опасно надвиснало дърво в с.Чеплетен, общ.Смолян. Екип на РСПБЗН Смолян е отстранил опасно дърво над пътя с моторен трион.

На 10.06.2020г. в 15:00 часа на тел.112 е получен сигнал за наводнени помещения в сутерен на сграда на Български пощи, намираща се в гр.Смолян, бул.„ България“. Причината е природни явления – проливен дъжд. Екип на РСПБЗН Смолян е оказал съдействие за ликвидиране на произшествието.

Вирни се горе