Четирима души пострадаха при катастрофа край Гьоврен

Четирима души пострадаха при катастрофа край Гьоврен

На 15.06.2019 г в 11.50 ч. в РУ-Девин от тел.112 е получен сигнал за ранени хора под местността “Вълчи камък”, землище на с. Гьоврен. При пристигане на място на екипи на ФСМП-Девин, сектор Пътна полиция и РСПБЗН-Девин, се констатира, че товарен автомобил “Митсубиши –L 200” със смолянска регистрация, управляван от 19-годишния М.У. от с. Гьоврен, при извършване на туристическа обиколка по черен планински път губи управление над автомобила и се преобръща под пътя, съобщиха от полицията.

Ранени са 4-ма души: жена на 44 г. от гр. София с фрактура на таз и лява ключица; 2-ма мъже на 45 и 54 г. от гр. София, единия с множествена фрактура на пета, а другия с контузия на гръден кош и освободен за домашно лечение и 14-годишен младеж от с. Гьоврен с разкъсан далак, спукани 14 ребра и с множество фрактури, с опасност за живота. Лицата са транспортирани в МБАЛ “Братан Шукеров”, където им е оказана спешна помощ. Младежът е опериран и е в стабилно състояние, но е с опасност за живота, а жителите от гр. София са транспортирани в ФМБАЛСМ „Н.И.Пирогов".

Водачът е задържан за срок до 24 часа. Местопроизшествието е посетено от дежурно оперативни групи при РУ-Девин и РСПБЗН-Девин и е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

Вирни се горе