Четири пожара за денонощие, дрехи изгоряха до магазин в центъра на Смолян

Четири пожара за денонощие, дрехи изгоряха до магазин в центъра на Смолян

На 14.04.2020г. в 22:43 часа на тел.112 е получен сигнал за пожар на отпадъци, намиращи се до магазин в гр. Смолян, бул.“България“, собственост на 55-годишен мъж. Предполагаемата причина е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са 1бр. ПВЦ врата и около 700бр. дрехи. Спасени са три сгради. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Смолян, съобщиха от полицията.

На 14.04.2020г. в 15:58 часа на тел.112 е получен сигнал за пожар в сухи треви, намиращи се на ул.“Полк.Дичо Петров“ в гр.Смолян. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Няма унищожено имущество, спасени са две сгради. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Смолян.

На същата дата в 17:15 часа на тел. 112 е получен сигнал за пожар в комин на къща, намираща се в гр.Смолян на ул.“Ген. Владимир Заимов“, собственост на 67-годишна жена. Причината е непочистен комин. Няма унищожено имущество, спасени са две сгради. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Смолян.

В 18:40 часа на тел.112 е получен сигнал за пожар в комин на жилищен блок, намиращ се в гр. Смолян на ул.“Братан Шукеров“. Причината е непочистен комин. Няма унищожено имущество, спасена е жилищната сграда. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Смолян.

Вирни се горе