Четири пожара са станали през изминалото денонощие

Четири пожара са станали през изминалото денонощие

Четири пожара са станали през изминалото денонощие, съобщиха от пожарната. Рано сутринта вчера около 04:35 ч. в Смолян, кв. Средок, на ул. „Никола Данков” е възникнал пожар в къща, собственост на 51-годишен мъж. При пожара са унищожени 150 кв.м. покривна конструкция и домашно имущество. Предполагаема причина за пожара е строителна неизправност /неизмазан комин/. Пожарогасенето е извършено от два екипа на РС ПБЗН – Смолян.

Миналата вечер пък в Мадан, на ул. „Република” е възникнал пожар без преки материални загуби в комин на жилищен блок, кооперативна собственост. Предполагаема причина за възникване на пожара е непочистен комин. Пожарогасенето е извършено от един екип на РС ПБЗН – Мадан.

В Чепеларе също горя комин – на ул. „Хан Аспарух“ в комин на жилищен блок, кооперативна собственост. Предполагаема причина за възникване на пожара е непочистен комин. И на ул. „Беломорска“ в комин на къща, собственост на 54-годишна жена. Предполагаема причина за възникване на пожара е непочистен комин. Пожарогасенето е извършено от един екип на РС ПБЗН – Чепеларе.

Вирни се горе