Четири комина горяха през почивните дни в Смолянско

Четири комина горяха през почивните дни в Смолянско

На 10.03.2017 год. около 21.20 ч. в гр. Смолян ул. „Родопи“ е възникнал пожар без нанесени преки материални загуби в комин на къща, собственост на 56-годишен мъж. Причина за пожара-непочистен комин. Спасено: сградата. Произшествието е ликвидирано от екип на РС ПБЗН- Смолян.

На следващия ден около 11.15 ч. в гр. Смолян на ул. „Миньорска“ е възникнал пожар без нанесени преки материални загуби в комин на къща, собственост на 65-годишна жена. Причина за пожара е непочистен комин. Спасено: сградата. Произшествието е ликвидирано от екип на РС ПБЗН-Смолян.

На същата дата около 12.35 ч. в с. Барутин, общ. Доспат, ул. „Коритото“ е възникнал пожар без нанесени преки материални загуби в комин на къща, собственост на 54-годишен мъж. Причина за пожара е непочистен комин. Спасено: сградата. Произшествието е ликвидирано от екип на РС ПБЗН-Доспат.

На 12.03.2017 г. около 12.40 ч. в гр. Рудозем, ул. „Капитан Петко Войвода“ е възникнал пожар без нанесени преки материални загуби в комин на жилищен блок. Предполагаема причина: непочистен комин. Спасено: сградата. Произшествието е посетено и ликвидирано от екип на РС ПБЗН – Рудозем.

Вирни се горе