55-годишна жена скочи от третия етаж на жилищен блок в Смолян

 55-годишна жена скочи от третия етаж на жилищен блок в Смолян

55-годишна жена скочи от третия етаж на жилищен блок на ул. „Хан Пресиян“ в Смолян и загина на място. За трагедията е подаден сигнал на тел. 112. На мястото веднага е изпратен екип на „Спешна помощ“ и полицейски патрул, които намират жената издъхнала.

На 18.12.2020г. около 15:10 часа в РУ-Смолян е получено съобщение, за това, че в гр.Смолян, на ул."Хан Пресиян", от стълбищен прозорец между третия етаж и таванския етаж е скочила и починала 55-годишна жена, живуща на същия адрес. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ и ОДМВР- Смолян. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Първоначални данни за насилствена смърт не са установени. Трупът е транспортиран за извършване на аутопсия в МБАЛ “Д-р Братан Шукеров” АД, гр.Смолян. Причините за инцидента са в процес на изясняване. Работата по случая продължава, съобщиха от полицията.

„Образувано е досъдебно производство по чл.127 от Наказателния кодекс, за склоняване към самоубийство. Към момента няма данни за намеса на трето лице. Имаме информация, че жената е приемала медикаменти за психичното си здраве, но от дни е спряла да ги пие“, съобщи окръжният прокурор на Смолян Недко Симов.

Вирни се горе