41-годишната жена, открита мъртва на Пампорово е работила в банков клон, мъжът бил вдовец

41-годишната жена, открита мъртва на Пампорово е работила в банков клон, мъжът бил вдовец

Досъдебно производство за умишлено убийство е образувано по случая с намерените два трупа в автомобил" на Пампорово, обявиха на пресконференция пред медиите шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Недко Симов. Водещата версия е убийство и самоубийство, но ще се работи и по всички останали.

Установено е, че жената е на 41-годишна възраст. Тя е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Мъжът пък е на 48 години и неговата смърт е настълила след изстрел в главата.

От прокуратурата и от полицията обявиха още, че в автомобила е намерен незаконен пистолет, намерен в скута на мъжа.

Както вече стана ясно, двата трупа са открити в автомобил „Ауди ТТ" с пловдивска регистрация в курорта Пампорово в района между хотел „Стрийм Ризорт“ и вилно селища „Малина“. Двамата са от Пловдив, имали са връзка, казаха още на пресконференцията органите на реда. Също така уточниха, че са имали по едно дете от предишни бракове.

Жената е била разведена, а мъжът бил вдовец. Убитата е работила в банков клон на Пампорово от два дни. Приятелят й, който бил музикант, дошъл да я види, гласи една от версиите.

Телата на мъжа и жената са транспортирани в МБАЛ “Д-р Братан Шукеров” гр.Смолян за аутопсия. Работата по случая продължава.

Вирни се горе