25-годишен шофьор блъсна две коли и се заби в цех за закуски в Устово

25-годишен шофьор блъсна две коли и се заби  в цех за закуски в Устово

25-годишен шофьор блъсна две коли и се заби в цех за закуски в Устово. При инцидента са пострадали две жени, които са без опасност за живота.

На 07.10.2016 г. около 17.00 ч. в гр. Смолян на ул. “Васил Райдовски” лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от Н. У. /25-годишен/ млад мъж от гр. Смолян, при обръщане на посоката на движение, отнема предимството на лек автомобил “Опел Астра”, управляван от 22-годишна девойка от гр. Смолян и го удря в задната лява част, блъска спрял лек автомобил “Опел Астра”, управляван от 24-годишно момиче от с. Смилян, общ. Смолян и накрая се удря в сградата на цех за закуски. Пострадали са водачката и пътничка в последния ударен лек автомобил. Оказана им е медицинска помощ, като едната е освободена за домашно лечение, а другата е настанена в МБАЛ-Смолян за наблюдение, без опасност за живота. Използвани са обезопасителни колани. Произшествието е посетено екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата, съобщиха от полицията.

Четири пътнотранспортни произшествия без пострадали, с материални щети са възникнали на 08,09 и 10.10.2016 г. на територията на ОД МВР – Смолян. Две са станали в община Смолян и по едно в общините Девин и Мадан. Произшествията са посетени от екипи на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Вирни се горе