18-годишни спипани с наркотици в района на Мадан

18-годишни спипани с наркотици в района на Мадан

Два случая на открити наркотични вещества установиха вчера в района на Мадан, съобщи говорителят на полицията Добрина Ангелиева.

Сутринта в 9.00 ч. в двора на учебно заведение в Мадан, при извършена полицейска проверка от служители на РУП е установено, че 18-годишния Е. Д. от същия град държи суха зелена тревна маса във вътрешния джоб на якето си с нето тегло 0,03 грама. При извършения полеви наркотест тревната маса е реагирала на марихуана. По случая е образувано досъдебно производство.

Следобяд около 16.20 ч. в с. Равнища служители на РУП – Мадан извършили полицейска проверка на лек автомобил “Фиат Брава”, управляван от М.Д. на 18 г. от Смолян. В автомобила пътувал и М. Д., също 18-годишен, от Смолян. При извършения обиск на пътника М.Д., в джобове на панталона му са намерени 2 полиетиленови плика със суха зелена тревна маса с нето тегло съответно 0,082 гр. и 1,168 гр. При извършения полеви наркотест тревната маса е реагирала на марихуана, обясни още Ангелиева. Младежът е задържан за срок от 24 часа в РУП – Мадан. По случая е образувано досъдебно производство.

Вирни се горе