Коалиция за България: ГЕРБ да спре насилието

   Коалиция за България: ГЕРБ да спре насилието

Коалиция за България призовава ГЕРБ да спре насилието в дните преди изборите. Няколко момичета от Младежкото БСП в Смолян са атакувани от активисти на партията на Бойко Борисов. Предизборният щаб на левицата в Областния град категорично възразява срещу проявеното агресивно отношение срещу нашите младежи, които разлепят плакати.

Свадата се е разиграла на автобусната спирка пред Планетариума този следобед. Активистите на ГЕРБ се опитали да прегазят младежите със син фолксваген.

Колата се е качила на тротоара, със заплаха да прегази освен момчетата и момичетата от младежката организация на БСП, така и възрастните хора, стоящи на спирката.

Тези прояви на заплахи и агресия от страна на привържениците на ГЕРБ пречат на нормалния ход на предизборната кампания. Предизборният щаб на БСП-Смолян категорично възразява и осъжда арогантното и крими поведение. Арогантността мина всички граници. Смолянчани видяха как привържениците на Борисов налитат на саморазправа само при мисълта, че техният лидер ще посети Смолян.

Нека компетентните органи се замосезират, за да спрат насилието в иначе мирния Родопски град.

От съображения за сигурност номерът на автомобила се пази в щаба на БСП-Смолян.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе