КНСБ предлага безплатни консултации на граждани, заминаващи да работят в Германия

КНСБ предлага безплатни консултации на граждани, заминаващи да работят в Германия

КНСБ предлага безплатни консултации на български граждани, преди тяхното заминаване в Германия, по време на работата им там, или след завръщането им. Консултациите се предоставят в областта на основни трудови и социално-осигурителни права на работниците/служителите; информация за процедурите във връзка със започване на работа; действащо трудово законодателство в Германия и др., съобщи Тодор Капитанов – председател на КНСБ гр. Смолян.

Консултациите са безплатни и отворени за всички заинтересовани граждани: членове на КНСБ, и не-членуващи в организацията.Проектът НЕ предлага информация за работни места във ФРГ.

Консултантският център е базиран в сградата на КНСБ, гр. София, пл. „Македония“ 1, в приемната на партерния етаж. Консултации може да получавате по телефон, електронна поща, или в приемната на КНСБ, за което е препоръчително да се уточните предварително за датата и часа.

Консултациите се предоставят от:

Нели Ботевска – главен експерт в отдел „Международно сътрудничество” на КНСБ, тел. +02 4010442, 0884117829; nbotevska@citub.net

Мая Грамовска – експерт-юрист в направление „Социална защита, безопасност и здраве при работа”; тел. 0877280408; +02 4010478; mgramovska@citub.net

Юлия Буртева – експерт-юрист в направление „ Правна закрила на труда и КТД”; тел: +02 4010493; yburteva@citub.net.

Вирни се горе