Кметът на Златоград награди шампионите в детския турнир по футбол “CHAMPION of CHAMPIONS 2018”

Кметът на Златоград награди шампионите в детския турнир по футбол “CHAMPION of CHAMPIONS 2018”

Завърши детската футболна надпревара „Шампион на шампионите 2018”

По времето когато светът е футбол, в най-южния град на България, малки бъдещи футболни звезди демонстрираха защо тази игра е най-великата и в продължение на пет дни дадоха най-доброто от себе си и превърнаха турнира в истински спортен празник. За пета поредна година Златоград бе арена на футболни срещи, в които млади таланти от цяла България показаха нестихващ ентусиазъм, умения с топката и създадоха много настроение и емоции у всички зрители и любители на футболната игра. Над двадесет отбора, в три различни възрасти, взеха участие в състезанието, което се превръща в едно от най-големите спортни събития в района на Родопите.

След петдневни битки на терена на стадиона в Златоград, въпреки дъжда и лошите климатични условия, децата се раздадоха докрай и се представиха повече от достойно. След изиграването и на последните срещи, класирането в отделните възрасти бе следното:

При децата, родени 2006 година:

  1. ФК „Димитровград”

  2. ДФК „Звездичка” – гр. Бургас

  3. ФК „Родопа” – гр. Смолян

При децата родени 2007 година:

  1. ФК „Арес” – гр. София

  2. ФК „Спартак” – гр. Пловдив

  3. ФК „Арена Запад”– гр. Казанлък

При децата, родени 2008-2009 година:

  1. ФК „Арена Запад” – гр. Казанлък

  2. ФК „Царско Село” – гр. София

  3. ФК „Барокко” – гр. София

Награждаването на победителите и техните подгласници се състоя на Централния площад в Златоград, а купите и медалите връчи кметът на Общината домакин Мирослав Янчев. Специални отличия имаше и за най-добрите индивидуални състезатели по постове, а участници, треньори, съдии и гости на турнира заявиха готовност да посетят Златоград и следващата година.

Вирни се горе