Камион се преобърна на горски път, шофьорът в болница

Камион се преобърна на горски път, шофьорът в болница

Вчера около 13.45 ч. в местността “Сечемека”, землище на с.Гьоврен е настъпило ПТП с товарен автомобил марка “Камаз”, управляван от 35-годишен мъж от с.Гьоврен, съобщиха от пресцентъра на полицията.

При движение по горски път камионът се преобръща отдясно под пътя, поради пропадане на пътя. При катастрофата е ранен пътуващия в автомобила 41-годишен мъж от с.Триград, който е получил фрактура на дясна раменна става. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ “Братан Шукеров”- Смолян, без опасност за живота. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

През изтеклото денонощие по линия на пътния контрол са работили общо 24 служители на територията, обслужвана от ОДМВР – Смолян. Регистрирано е едно пътно – транспортно произшествие с материални щети, без пострадали участници в движението, причината за което е неукрепен товар. Установен е един случай на управление на МПС от неправоспособен водач и 91 други нарушения на Закона за движение по пътищата за които са съставени 11 акта, 14 фиша и 31 електронни фиша.

Вирни се горе