Камен Донев и Карла Рахал представят "Мартин, Данчо и майка им" в Смолян

Камен Донев и Карла Рахал представят "Мартин, Данчо и майка им" в Смолян

Постановката ще бъде представена на 23 юли от 19.00 ч. в РДТ, сто зрители ще спечелят и плажни аксесоари

Камен Донев отново в Смолян. Неповторимият актьор този път е в ролята на режисьор и драматург на спектакъла "Мартин, Данчо и майка им",по идея на режисьора Стоян Радев. Постановката ще бъде представена на 23 юли от 19.00 ч. в зала1 на РДТ Смолян, съобщи мениджърът на театралната сграда Адриан Петров. Той разказа, че ще

видим едно интригуващо заглавие, което преди два сезона се е играло в Народния театър. В спектакъла участва актрисата Карла Рахал, сестрата на небезизвестния Башар Рахал.Цялото действие на спектакъла се развива на плажа, където героинята на Карла е майка на две деца- Мартин и Данчо и мечтае да избяга за миг от ежедневието. Нестандартното заглавие е само началото на цялата луда и смешна история, разказваща за една конкретна жена и нейното ежедневие. Действието се разиграва някъде по нашето Черноморие, на плажа, където “под чадъра” е майката на въпросните Данчо и Мартин. Въпреки заглавието, в пиесата няма да видим нито Данчо, нито Мартин:

“Това е моноспектакъл. Те са само във въображението, но въпреки, че Карла е сама на сцената, аз съм убеден, че това е просто един спектакъл, който си заслужава да се види”, казва Камен Донев, който в началото искал сам да изиграе ролята.

С пословичното си чувство към абсурда Камен Донев може да направи шоу дори от най-баналните житейски сюжети.

Билетите за представлението вече са в продажба на касата на театъра на цени от 6 и 8 лева. Сто зрители ще спечелят и плажни аксесоари – възглавнички и дюшечета от билетите за вход.

Вирни се горе