Каква сеялка да си купим?

Каква сеялка да си купим?

Никой няма да се изненада, ако кажем, че качествената земеделската техника днес е от изключително значение за постигане на добри добиви във всяко стопанство. Използваме я във всички етапи на земеделската дейност – обработка и подготовка на полето, торене, сеитба, прибиране на реколтата, преработка, сушене, както за товарене и разтоварване. [https://titanmachinery.bg/zemedelie/seyalki][��ролетните сеялки] са едни от агро машините, които се усъвършенстват всяка година, предлагайки още по-голяма прецизност, точност, бързина и ефективност.

Не е далеч времето, когато ще започне сеитбата на царевица и слънчоглед. Както всеки земеделец знае, едно от най-важните условия за високи добиви при тези пролетни култури, е доброто качество на засяване. Затова изборът на добра сеялка е от изключително значение.

Тайтън Машинъри България е официалният вносител на шведската марка сеялки Väderstad, които са еталон освен за здравина, но и за висока производителност и прецизност в цял свят.

Как да изберем правилната техника?

При избора на машина за пролетници, трябва да имате предвид следните предимства, които тази техника е хубаво да притежава:

висока производителност и капацитет;

прецизност на изсяването;

секционен контрол;

възможност за лесна промяна на междуредовото разстояние и броя на изсяващи секции;

лесна за управление и поддръжка

На сайта на Titanmachinery.bg ще откриете множество обяви, както и атрактивни оферти за прикачни и навесни пролетни сеялки. Разгледайте внимателно и открийте тази машина, която ще отговори изцяло на нуждите на вашето конкретно стопанство. Тайтън Машинъри България предлага решения за всеки вид и големина стопанство.

Пишете или позвънете

Вашата нова пролетна сеялка е на един клик разстояние. Разгледайте сайта Titanmachinery.bg , за да намерите вашата нова пролетна сеялка. Когато сте сигурни, че сте открили правилната машина, изпратете ни онлайн запитване или ни се обадете, за да ви подготвим персонализирана оферта.

Вирни се горе