Как да съчетаваме ботуши с дънки, поли и рокли?

Как да съчетаваме ботуши с дънки, поли и рокли?

С настъпването на студеното време модата динамично насочва погледа си към ботушите. За младите дами, които са изградили свой собствен стил, не е загадка как да ги смесват и съчетават в ежедневието. За дамите с по-богато въображение, които обичат да са винаги център на внимание, в търговската мрежа се предлага голямо разнообразие от дизайни, цветове и материали. Съществуват ботуши, които достигат до глезена, до коляното и елегантни опции ботуши над коляното. Трябва само да избирате според вашия стил и желания.

Ботуши до глезена

В първата категория са ботите – челси, кубинки, Ugg, каубойски и боти с ток които се комбинират перфектно с тесни панталони, придавайки елегантност към всеки тоалет. Равните ботуши до глезена са много практични за ежедневните ни разходки или за екскурзия.

Ботуши в ярки цветове

Цветовете … нахлуват в модата за зимните месеци, като с тях идват и цветните ботуши, които добавят цвят и модел към вашия облик! Освен класическото черно и кафяво или дори бежово, ботушите могат да бъдат в различен, по-оригинален цвят. В светло синьо, светло зелено или дори лъскаво жълто, цветните ботуши са идеални дори за офиса. Кожени ботуши в червено, бордо, тъмно лилаво, тъмно зелено, наситено синьо или жълто, придават отчетлива изисканост към вашето облекло и завършват по уникален начин цялостния вид.

Бели ботуши

Помислете за бели ботуши, с които да комбинирате вашите тоалети за студените месеци. Нито един друг цвят не може да ви даде толкова много свежест и елегантност!

Белите ботуши се съчетават със сиви облекла и чорапогащи и чанта в ярък цвят за акцент. Така може да ходите навсякъде във вашите am-to-pm изяви! Белите ботуши, комбинирани с черно или изцяло в бели тонове, са изискан избор и винаги изглеждат страхотно!

https://mes.bg/

Вирни се горе