Как да откриете перфектния модел дънки според фигурата си

Как да откриете перфектния модел дънки според фигурата си

Всяка жена заслужава да има хубав чифт дънки. Всъщност не, всяка жена заслужава да има няколко чифта хубави дънки, които представят уникалното й тяло в най-добрата светлина, като в същото време са удобни и приятни за носене. Но как да се ориентираме в морето от модели, дължини и цветове, така че да изберем точно онзи чифт, който сякаш е създаден за нас? Надяваме се с нашите насоки да сме ви полезни в избора на дънки:

Как да изберете дънки, ако имате голямо дупе

Дънките са най-доброто средство за оформяне на тялото, само трябва да изберете вашият чифт.

Избягвайте модел тип „boyfriend”. Те са удобни и широки, но това ще направи дупето ви да изглежда още по-голямо.

Заложете на модел тип Bootcut и средновисока талия, за да балансирате фигурата си. Дънките с висока талия ще направят дупето ви да изглежда още по-голямо, а тези с ниска ще го направят да изглежда широко.

Има и модели, специално предназначени да оформят дупето, като имат повдигащ ефект. Големите джобове също ще ви помогнат да намалите визуално фигурата си.

Как да изберете дънки, ако имате едри ханш и бедра

Най-женствената фигура често се приема като „дебела“, само защото е обута в неправилен модел дънки.

За вас, дами, е създаден моделът „bootcut”, които леко се разширяват от крачолите надолу. Това прави краката ви да изглеждат и по-слаби, и по-дълги.

Когато избирате горната си блуза или риза, нека дължината й да е над или под най-широката част на ханша, но не и точно на нея. Така визуално ще издължите силуета си, вместо да подчертаете ширината му.

Как да изберете дънки, ако имате коремче

Правило номер едно е да НЕ купувате широки модели. Вашите идеални дънки са с висока талия , защото придават форма на цялата долна част на тялото, без да ви „прерязват“ точно по средата.

В никакъв случай не взимайте дънки с ниска талия, дори да изглеждат така, сякаш няма да ви притискат. Когато седнете, коланът на дънките така или иначе ще застане точно под корема ви и ефектът няма да ви допадне.

Изберете си модел от еластичен деним, който има ефект на стягащо бельо без да е неудобно или прекалено стегнато за носене.

Как да изберете дънки така, че да не ви стяга в ханша

Сигурно сте забелязали, че в колкото и добра форма сте, определени дънки карат плътта да се надипля над колана им точно както прелива горната част на мъфинчето.

И тук трябва да търсим проблема не във вашата фигура, а в моделите дънки, които масово се налагат.

Ниската талия, толкова модерна през последните години, накара и най-слабите да получат комплекси, затова просто се откажете от тях.

Вместо това изберете модел, който е с по-висока талия и по-широк колан. Така няма да се получава това неприятно прищипване в кръста, което ви кара да се чувствате прекалено пухкави.

Не се притеснявайте да пробвате и по-голям размер от обичайния. Благодарение на него всъщност ще изглеждате по-слаби, защото панталонът няма да се е впил в тялото ви.

Как да изберете дънки според дължината на краката

Подгънатите крачоли на дънките са за дами с дълги крака и слаби фигури. Ако сте с нормално телосложение и женствена фигура, изберете дънки без подгъв отдолу.

Дължината на крачола трябва е да до средата на кокалчето на глезена, за да изглеждат краката ви елегантни.

Идеалният за вас чифт дънки ви очаква в онлайн магазина [https://www.bolf.bg/?gclid=Cj0KCQjw7ZL6BRCmARIsAH6XFDLOAeV5qvQnujYhKR0wqgBqB5A yGpGldBxoZaLfvD2z8lthaTTzlssaAgAMEALw_wcB][Bolf.bg] .

Вирни се горе