Изпочупиха дръвчета в центъра на Неделино

Изпочупиха дръвчета в центъра на Неделино

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници Неделино осъмна с изпочупени дръвчета по ул.''Ал.Стамболийски'' . Отново сме свидетели на вандалската проява на Деян Бойчев Милеков, който доказва със своята простотия и безотговорно отношение, злонамерено унищожи общинско имущество видно от поместения материал, съобщи кметът на Неделино Стоян Беширов.

Ангажирах се и Ви обещах да положа всички усилия, за да живеем в светъл и уютен град и въпреки крайно недостатъчния финансов ресурс, в изключително кратки срокове посяхме дръвчета по цялата обновена улица.

Положителната промяна се забеляза от гражданите и гостите, които посещават Неделино и в същото време с огорчение наблюдаваме как постигнатото с много общ труд и средства се руши и унищожава.

Тези пари, са парите на неделенския данакоплатец и аз призовавам общественото внимание да бъде насочено към опазване и съхранение на направеното, така както всеки се грижи и пази своя дом.

Бъдещето на един град зависи преди всичко от волята и решимостта на неговите жители да го съхранят, запазят и превърнат в привлекателно място за живот и аз съм убедена, че ще го постигнем тогава, когато се научим да бъдем добри стопани.

СТОЯН БЕШИРОВ

Кмет на Община Неделино

Вирни се горе