Жителите в Маданско: Виждаме надежда само в ДПС за по-добър живот

Жителите  в Маданско: Виждаме надежда само в ДПС за по-добър живот

Жителите на едни от най-отдалечените населени места в общината, виждат надежда само в ДПС за по-добър начин на живот. Вчера кандидатът за кмет на Мадан от ДПС –Фахри Молайсенов, заедно с младежкия лидер на партията и кандидат за общински съветник – Шебан Билянов, както и членове и активисти от ДПС проведоха редица срещи и разговори в населените места Купен, Миле, Касаб, Дишлийци и Гарабина.

За тях присъствието на досегашния градоначалник Молайсенов не беше изненада, хората отдавна го познават и припознават дори за един от най-близките им приятели. „ Ами той си е наш, познаваме го много добре, често идва, даже можем да кажем, че знае за проблемите ни до най-малката подробност. Той прави каквото е по силите му. Виждаме желанието му да помогне на всеки един човек от нас в неговите си мъки и проблеми, но той наистина е и загрижен за това как живеем! От години бродим в кал и надеждата за това поне да имаме нормални пътища виждаме само във Фахри Молайсенов и ДПС”, заявиха те.

„Вие ме познавате и знаете, че обещанията не са в моята реч. През 4-те години на управление за мен от най-голяма важност е било лично да чуя за проблемите на хората. Лице в лице да разговарям с тях и заедно да търсим решения. Освен личното ми отношение към всеки един човек, аз имам отношение и към всяко едно населено място. Въпреки, че са голям брой и доста отдалечени едно от друго, разпростиращи се на 264 кв.км, ние се постарахме се във всяко едно от тях да реализираме за пръв път от десетилетия насам по нещо, но има още много работа, която да свършим, ето това ме мобилизира да продължа напред”, каза Молайсенов. „Ние ще му помогнем сега, когато той има нужда от нас, за да ни помогне после той”, допълваха едни през други хората.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе