Жителите на Средногорци пред кандидат-депутатите на ДПС: Ние сме с вас

Жителите на Средногорци пред кандидат-депутатите на ДПС: Ние сме с вас

Жителите на маданското село Средногорци изразиха пълна подкрепа към кандидатите за народни представители на ДПС от 22 – ри МИР. В препълнената зала на местното читалище, хората застанаха твърдо зад идеите на Движението за права и свободи.

„Ние сме с вас, но не ни забравяйте след изборите и помагайте с каквото можете на нашия общински кмет“, призоваха събралите се на предизборната сбирка. На срещата бяха кандидат-депутатите Петя Ризова и д-р Петър Фиданов, областният лидер на ДПС Салих Аршински, кметът на община Мадан Фахри Молайсенов, общинският съветник Хайри Съдъков и др. Молайсенов е представител на движението и определи работата си, като много трудна, тъй като не е срещал разбиране от страна на бившото правителство.

„На този етап имаме спечелени проекти на стойност около 20 мил.лв., но всичките са по евро проекти. Нищо не получихме от държавата, нима ние не сме община, която е част от нея. За съжаление все още работата по проектите не е започнала на терен, заради тромавите процедури, но скоро и това ще стане“, коментира общинския кмет. За пречките от страна на управляващите говори и общинският съветник Хайри Садъков, който до скоро бе начело на местния парламент. „Кмета и екипа работим много, но все едно да караш кола с дръпната ръчна, а за слуга за това имаше правителството на Бойко Борисов. Ако ние имаме представители в изпълнителната власт, работата ни ще се стане много по лека и ще направим още повече за хората в общината“, категоричен бе Садъков. Той призова всички присъстващи да гласуват с № 40 в интегралната бюлетина на 12 май. Жителите на селото пожелаха успех на кандидат-депутатите. „ Нека следващия път да ви посрещнем като депутати“, обърна се мнозинството в залата към Петя Ризова и д-р Петър Фиданов. Областната структура на ДПС подари тенис маса на младежите от селото, за да спортуват.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе