Водачът на ДПС Мустафа Карадайъ: Без нас следващо управление на страната е невъзможно

Водачът на ДПС Мустафа Карадайъ: Без нас следващо управление на страната е невъзможно

„Без нас следващо управление на страната е невъзможно“, категоричен бе Мустафа Карадайъ, който е на първа позиция в кандидат-депутатската листа на Движението за права и свободи в Смолян. „България, в момента е много зле и ние трябва да помогнем на страната си да излезе от тази ситуация. На нас няма да ни е за първи път. Имаме вече опит и сме доказвали, че можем да се справяме сполучливо в подобни ситуации“, коментира Карадайъ на среща с граждани на Смолян.

„Виждате какво се случва и с един от лидерите на ГЕРБ. Цветан Цветанов има вече официално повдигнато обвинение от прокуратурата за скандалите за подслушванията. Това се случва няколко дни, след като се закле в децата си, че не го е правил. Какво ще прави сега Бойко Борисов, ако и той е се е клел или… Нали Цветанов беше мотора на партията? Това е показателно как е управлявана страната през последните години“, каза още Мустафа Карадайъ. Той говори и по темата за бившите депутати на партията от региона. „Това, че бившите депутати на ДПС Ариф Агуш и Елин Андреев не са в листата, не значи, че не са част от ДПС, а напротив. Ние искаме нови идеи, а това няма как да стане без нови лица.

Искаме подмладяване и го правим в момента. Затова и доста емблематични фигури на партията ни не са в листите, като почетният председател Ахмед Доган, Емел Етем и др. И други партии говорят за промени и нови лица. Аз обаче не виждам такива. Първенците в листите на ГЕРБ и БСП са до болка познати на хората“, коментира още кандидат-депутата. Карадайъ беше категоричен, че ДПС няма как да се коалира с ГЕРБ и че този въпрос въобще не стои на дневен ред.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе