В „Каптажа” скочиха на ГЕРБ

В „Каптажа” скочиха на ГЕРБ

Гневни граждани на кв. „Каптажа” се нахвърлиха на управлението на държавата от ГЕРБ в последните 4 години. Жителите искат отново да заживеят „нормално”. На среща с представители на Коалиция на България те се оплакаха от цялостното загърбване. „Нивото на здравеопазването е кръгла нула. Как Даниела Дариткова бе председател на Здравната комисия в парламента, а не се погрижи достатъчно за болниците в Областта”, заяви на висок глас смолянчанка.

„Неможе да се направи нещо, след като се бездейства. Да ни беше обърнал Бойко Борисов малко внимание, но явно него хората не го интересуват”, обяви друг гражданин.

На срещата присъстваха председателят на групата общински съветници на БСП в Смолян Милко Гавазов и шефът на предизборния щаб на Коалиция за България в Областния град Рабие Кьосева.

„Нашата политическа сила е най-отговорната в България. Надявам се хората завинаги да са изгонили ГЕРБ от управлението на държавата. Трябваше Дариткова да е най-дейна в здравеопазването, а закри 3 лечебни заведения. Вместо да се засрами и да се скрие, тя пак се кандидатира за депутат. Това е позорно. Водим битка за оцеляването на България. Нашата листа вдъхва доверие, уважение. Лидер е Дора Янкова, която е най-успешният политик от Родопите. Уверени сме, че в парламента ще влезе и вторият в листата Емил Хумчев. Той е от Златоград и е човек от бизнеса, с доказани организационни възможности”, заяви Гавазов.

„Социалната програма на Коалиция за България е направена за подкрепа на хората, които бяха забавени. От Смолян бягат цели семейства, но ние ще спрем това обезлюдяване на нашия край”, обяви Кьосева.

На срещата бе повдигнат въпросът и за детските надбавки. Хората с по-висок доход, губят правото на полагащите се надбавки. Те искат това да се промени, защото редица деца са дискриминирани.

„Тази точка е залегнала в програмата на Коалиция за България, която ще премахне подоходния критерии. Родителите ще получават детските надбавки, защото не трябва да има разделение”, обясни Кьосева.

„Дора Янкова пак се кандидатира за депутат, защото иска и може да помага на смолянчани. Тя ни направи главната улица в „Каптажа”, докато беше кмет, а ГЕРБ нищо”, отсече друг жител на квартала.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе