Цветан Цветанов: Реалните политики в Смолян станаха факт чрез успешното управление на Николай Мелемов и ГЕРБ

Цветан Цветанов: Реалните политики в Смолян станаха факт чрез успешното управление на Николай Мелемов и ГЕРБ

Николай Мелемов е истински родопчанин. Той натрупа опит и знания като народен представител и се върна тук, за да подобри онова, което беше забатачено от дълги години.  Разумното гласуване дава перспективата на българските общини и достойно бъдеще, затова изберете номер 14 в бюлетината за Николай Мелемов и ГЕРБ. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Смолян. „Ники Мелемов направи политики, които стигнаха до хората и даде обещания, които изпълни. Затова трябва да кажем на опонентите ни от БСП – Смолян очакваше да има реални политики, които станаха факт чрез успешното управление на ГЕРБ и Николай Мелемов“, подчерта Цветанов.

Цветан Цветанов отбеляза, че никога досега не е имало толкова много хора на партийно мероприятие в Смолян и благодари на хората за доверието, което оказват на отбора на ГЕРБ, съставен от изключително достойни хора. „Преди четири години спечелихме в Доспат, Чепеларе и в Смолян. Това ни даде много заряд. Златоград е общината, която даде истински тласък за развитието на отношението между Гърция и България“, каза той. Цветанов бе категоричен, че останалите общини в региона също заслужават реално европейско развитие. „Борино, Мадан, Рудозем, Девин и Баните са общини, които също заслужават достойно бъдеще. Това може да бъде постигнато единствено чрез ГЕРБ и стабилното правителство на Бойко Борисов, който върна доверието на Брюксел към България. Винаги ще подкрепяме нашите кметове и техните екипи, защото те са бъдещето на Родопите“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ. Цветанов подчерта, че ГЕРБ не дели хората по етнос и принадлежност. „Ние даваме реален шанс и равен старт на всеки стойностен човек. Пред Вас сме с лицата си и ще постигнем най-убедителната си победа в Смолянска област. Нека да гласуваме – високата избирателна активност дава реалната представителност в местната власт. Направете разумния избор“, призова хората председателят на Националния предизборен щаб. По думите му, изпълнението на проекта „Рудозем-Ксанти“ е част от развитието на Смолян, което зависи от стабилността на местната власт и на правителството. „Това е най-силният отбор, отборът на ГЕРБ. Заслужаваме победата, защото сме я изстрадали и защото резултати се видими. Ако ни подкрепите сега, ние ще Ви подкрепяме следващите четири години. Поемаме само изпълними ангажименти. Чудеса обещават тези, които не смятат да управляват. Имаме кураж заради стабилното правителство на Бойко Борисов, което ни подкрепя. Подкрепя ни Парламентарната група на ГЕРБ, начело с Цветан Цветанов. Заедно сме по-силни, гласувайте с номер 14 за Смолян“, призова съгражданите си кандидатът на ГЕРБ за кмет на Смолян Николай Мелемов.

По време на мероприятието бе прочетен поздравителен адрес от префекта на Източна Македония и Тракия Георгиос Павлидис, който заявява своята подкрепа за Николай Мелемов. Павлидис изказва задоволство от съвместната дейност между него и Мелемов и подчертава постигнатото по време на неговия успешен мандат като кмет: „Твоят принос към връзката между Гърция и Смолян е изключително голям“, се казва още в поздравителния адрес.

Купуването и продаването н гласове е престъпление.

Вирни се горе