Цветан Цветанов ще посети Област Смолян

Цветан Цветанов ще посети Област Смолян

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще посети Област Смолян на 17.09.2014 г. /сряда/. Той ще бъде придружаван от водача на листата на ГЕРБ-Смолян Даниела Дариткова, от областния координатор на партията и кмет на града Николай Мелемов, както и от кандидатите за народени представители от региона.

В 08:30 часа Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти в центъра на село Широка лъка, след което ще посети църквата „Успение Богородично“. В 09:30 часа Цветанов ще разговаря с жителите на град Девин в централната градска част. В 11:15 часа ще се срещне с граждани на площада на град Чепеларе.

В 14:15 часа Цветан Цветанов ще се разговаря с жителите на Златоград на търговската улица „Беловидово“ в града. В 15:30 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в град Мадан в заведение „Казабланка“, ул. „Явор“ 7А. В 16:50 часа заместник-председателят на ГЕРБ ще посети град Рудозем и ще разговаря с граждани в кафе „Орфей“, централна градска част.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Смолян. На площад „България“, Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Смолян листата на ГЕРБ за областта и основните приоритети от управленската програма на партията.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе