С 4 улици за празника зарадва правителството на Орешарски смолянското село Виево

С 4 улици за празника зарадва правителството на Орешарски смолянското село Виево

С призива, когато сме заедно сме силни депутатът Дора Янкова призова хората да подкрепят кандидатите на социалистите за евродепутати

Кабинетът на Пламен Орешарски зарадва смолянското село Виево с 4 нови улици за празника.

Радвам се, че правителството подкрепя Община Смолян и отстоява не само градската среда, но предвижда инвестиции и за селата. Само за Виево в публично-инвестиционната програма има заложени 3 улици и един вътрешен път, заяви в обръщение към виевци народният представител от Коалиция за България Дора Янкова.

Отворили сте вратите на домовете си, за да посрещнете деца и внуци, да сте честити! А всички да се хванем на едно родопско хоро и да си дадем сметка, че когато сме заедно, сме силни, призова пред събралото се насред селото множество зам.-председателят на ПГ на БСП.

С многобройни целувки и прегръдки й отвърнаха хората от Виево, щастливи, не само че депутат е засвидетелствал уважение към тях. А и от факта, че Янкова винаги е била близо до техните проблеми и болежки, и е заставала зад техните интереси не веднъж през годините.

Гордея се, че отстоявате родния край с традиционното земеделие и животновъдство, със селския туризъм, за чието развитие ще способства и обновяването на 4-те улици. Модернизирането на Виево с прокарването на новата инфраструктура тръгва до дни, вече са изиграни обществените поръчки, напомни народният представител.

Вярвам в доказаната предприемчивост на виевци, които в който и край да се намират на България или чужбина, си идват за празника в бащиния дом, отбеляза кметът от БСП Венелин Палчев, спретнал грандиозно тържество, напук на кризата.

Янкова заедно с общинския съветник и председател на Общинската структура на Левицата Милко Гавазов, областният председател на БСП инж. Атанас Устабашиев и директора на ДКЦ-Смолян, д-р Тодор Кумчев уважиха традиционния курбан за здраве и берекет на едно от най-големите села в Смолянско.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе