ПП „Лидер” направи дарение на детска градина в община Рудозем

 ПП „Лидер” направи дарение на детска градина в община Рудозем

Няколко дни преди финала на предизборната кампания, кандидат-депутатите на ПП „Лидер” направиха парично дарение на ПДГ „Снежанка” – с. Войкова лъка.

Този благотворителен жест беше извършен от Антоанета Станева Пелтекова, трета в листата на ЛИДЕР за 22 МИР и Хайри Делихусев, председател на партийната структура в Рудозем.

Дарението беше прието от детската учителка Захаринка Добревска.

При даряването на плика с паричната сума Антоанета Пелтекова заяви:

„Единодушно беше решението на ЛИДЕР – Смолян да дарим тази сума на детска градина от област Смолян. Решихме да подпомогнем малка детска градина, която наистина има нужда, вземайки под внимание и състоянието на материалната база.

Използвайте тази сума за помагала, книги, топки, както и за пособия, които биха обогатили живота и ежедневието на тези жизнерадостни деца”.

Детската учителка Захаринка Добревска благодари за проявения жест и увери, че дарението ще бъде използвано за закупуване на най-необходимите материали на децата от ПДГ „Снежанка” – с. Войкова лъка.

В непринудена беседа децата изрецитираха стихове за мама, стихове за пролетта, поставиха гатанки и изпяха песнички, които създадоха настроение сред гостите.

След дарителската акция представителите на ЛИДЕР се срещнаха със симпатизанти и членове на партията в Рудозем. В срещата с тях беше изразена увереност и надежда за достойно представяне на ПП „Лидер” на предстоящите парламентарните избори.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе