Поздравление от Дора Янкова - водач на листата на БСП от област Смолян

Поздравление от Дора Янкова - водач на листата на БСП от област Смолян

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

През настоящата седмица ще празнуваме три знакови за българина празници – 1 май – Международен ден на труда, най-светлия християнски празник Великден и 6 май- Гергьовден – Ден на храбростта, Българската армия и животновъдите.

Като кандидат за народен представител от Коалиция за България ви поздравявам с настоящите празници и ви желая здраве, щастие и човешки бъднини.

Знам, че е трудно да честитиш Празника на труда на болшинството родопчани загубили своята работа, на работещите неполучавали от месеци своите заплати, на младежите, лишени от възможността да направят своя старт в кариерата, на хора – оскърбени от нечовешкото отношение към тях.

Ние от Коалиция за България знаем, че има изход и ще работим за бъдещето н Родопите за да върнем вярата на хората за по-добри дни.

Сега, когато природата възкръсва за нов живот, когато хората изпълват храмовете с надежда Бог да чуе техния глас, когато отечеството ни очаква своето Възкресение, ние трябва да сме широко отворени към света, да вярваме, че Възкресението е заложено в нас и тържеството му зависи само от нас.

Светлият празник „Великден“ ни призовава да бъдем по-добри, по-щедри, по-човеколюбиви. Да мислим за болните, страдащите, отритнатите, слабите… Да бъдем преди всичко себе си.

Драги родопчани, офицери, сержанти и войници от Българската армия,

Радвам се, че като водач на листата на Коалиция за България мога да ви поздравя с 6-ти май – Ден на храбростта и Българската армия, на животновъдите и всички, които почитат Св. Георги. Гергьовден е сред най-почитаните празници в Родопа планина, затова сърцето ми е изпълнено с уважение към всички вас и с пожелание за по-добър живот.

Като кандидат за народен представител и като една от вас, ви уверявам, че има надежда животът ни да стане по-радостен и по-лек – чрез нашия глас на 12 май. Гласувайте за по-доброто бъдеще на Родопа и на България!

Честити празници, скъпи родопчани!

ДОРА ЯНКОВА –

ВОДАЧ НА ЛИСТАТА ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

В 22 МИР ОТ КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ

Вирни се горе