ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА ЖЕНИТЕ ДОРА ЯНКОВА ПРИЗОВА ЗА ПОВЕЧЕ СОЛИДАРНОСТ КЪМ ЖЕНСКИЯ ТРУД

 ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА ЖЕНИТЕ ДОРА ЯНКОВА ПРИЗОВА ЗА ПОВЕЧЕ СОЛИДАРНОСТ КЪМ ЖЕНСКИЯ ТРУД

Водачът на листата Дора Янкова, заедно с третия кандидат Христо Беров посрещнаха жените социалистки и подариха 45 букета по случай 8-ми март. Те поздравиха всички смолянчанки с пожелание да продължават да бъдат все така борбени и непримирими срещу социалните несправедливости:

“Нека отдадем почитта си към жената и майката, благодарение на които светът се превръща в едно по-добро място. Призовавам за повече солидарност с правата на жените и достойни условия за труд. Знайте, че 2017 година дискусията за ролята на жените в променящата се работна среда ще е ключова. Ние от БСП държим за равностойност и уважение към женския труд. По този повод ви каним на организираната от нас кръгла маса. Призовавам всички уважаващи труда си жени да се включат в дискусията ни, за да можем заедно да променим средата, в която живеем.” Водачът на листата обърна внимание и към един много наболял проблем за нашия град и призова жените, като майки и закрилници, да се грижат за българските деца и да обърнат повече внимание на превантивната борба срещу наркотиците, особено в училищата.

Дора Янкова отбеляза още: "Тук сред нас са и много учители, чийто труд аз и всички социалисти дълбоко уважаваме и се надявам с общи усилия да постигнем едно по-добро бъдеще за нас и децата на България!

Честит 8-ми март, мили дами!"

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе