Пенсионна реформа и добро здравеопазване поискаха хората от ДПС в Златоградско

Пенсионна реформа и добро здравеопазване поискаха хората от ДПС в Златоградско

Нова пенсионна реформа, както и добро здравеопазване поискаха жителите на златоградските села Ерма река и Старцево по време на предизборна среща с кандидат- депутатите на ДПС.

„В момента е много трудно човек да се пенсионира, особено в такива райони, където няма и много работа. Задължително трябва и жените да получат право на доста по-ранно пенсиониране“, е мнението на болшинството от хората, присъствали на срещите с първите двама от листата на кандидатите за народни представители от ДПС в Смолянско Хайри Садъков и Елисавета Кехайова.

В Ерма река се оплакаха и от лошата инфраструктура в селото. Според техните разкази, в селото има само една главна улица.

„Виждаме, че болката ви е голяма, но повечето проблеми, които поставихте са в правомощията на местната власт. Разбира се, ако вие ни се доверите и ние сме вашите представители в следващото Народно събрание, ще използваме всичките си лостове за да ви съдействаме. Нашата ръка ще е протегната към вас, но ще трябва инициативата да е от страна на местната власт“, коментира Кехайова.

„ДПС вече се обяви за преизчисляване на пенсиите и увеличение на минималната заплата, но сега няма да говорим за каквито и да е цифри, тъй като популизмът през последните месеци е голям от страна на другите партии. Аз мога да ви обещая само, че ако получим вашето доверие ще бъдем вашите истински представители в следващия парламент“, коментира водачът на листата Хайри Садъков.

На срещите бяха още редица активисти на ДПС, както и общинският лидер на Движението в Неделино Ваклин Кехайов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе