Обръщение на кандидата за кмет на ПП ГЕРБ Николай Мелемов

Обръщение на кандидата за кмет на ПП ГЕРБ Николай Мелемов

Уважаеми съграждани,

Реших отново да поискам доверието ви. Този път не разчитам на доверие в аванс, а на доказаното от моя екип и качествата ми, които познавате. И не поради липса на други възможности. Алтернатива има. Но след разрухата, която сварихме – община във фактически фалит, за 4 г. я извадихме от тресавището и постигнахме нужната стабилност. Общината вече е предвидим и сигурен партньор и аз ви предлагам заедно да продължим напред. Вярвам, че отговорност за управлението може да носи само този, който има доверието и подкрепата на своите съграждани и който застава открито пред хората, както аз винаги съм го правил. През четирите години ние бяхме напълно откровени с вас и ви споделяхме за всички предизвикателства, пред които се изправяме. Огромни усилия на екипа ми и време отне да въведем ред в общинската администрация, да постигнем финансова стабилност.

Управлявахме публичните финанси на общината отговорно, прозрачно и в обществен интерес, при строга дисциплина и отчетност. Финансовата стабилност не беше самоцел, а предпоставка за икономически растеж и отговорност пред бъдещите поколения.

Сега пътят пред нас отново не е гладък, но със сигурност е правилен. И аз предлагам да вървим по него заедно, защото има риск отново да се загуби посоката, а подреденото с толкова усилия и постоянство да се разпилее само за година.

Аз мога да кажа честно, че ще работим повече, с повече ентусиазъм, с повече увереност, защото имаме опита и защото успяхме да се насладим на постигнатото с общи усилия. Изграденото до днес е видимо. Утре ще надграждаме. А големите успехи ще дойдат толкова по-скоро, колкото повече хора се стремят към тях, работейки.

Резултатът зависи от всички нас.

Николай Мелемов – кандидат за кмет на Смолян от ПП ГЕРБ

Отборът на ПП ГЕРБ от кандидати за общински съветници.

1.НИКОЛАЙ МЕЛЕМОВ – досегашен кмет на Смолян, областен координатор на ПП ГЕРБ в Смолян и член на Контролната комисия на ГЕРБ. Депутат в 41-то Народно събрание от Смолянски избирателен район. Председател на Асоциацията на родопските общини. Член на УС на Българо –германски център за професионално обучение. Член на УС на сдружение „Русофили“. Висшето си образование завършва в Харковския зооветеринарен институт и във ВИПОНД по специалността „Национална сигурност“. Той е роден на 10 юни 1963 година в с. Полковник Серафимово, община Смолян. Семеен е, с двама сина.

2.ДАНЧО КИРЯКОВ е роден през 1961 г. Завършил е „Технология на машиностроенето” и по специалност е машинен инженер. Работил е като мениджър в сферата на производствената дейност на високо-технологични продукти. През 1999 г. е избран за кмет на община Смолян. Общински съветник. Киряков е член на Управителния съвет на Южноцентралното държавно предприятие. Семеен, с две деца.

3.МАРИН ЗАХАРИЕВ е роден на 30 декември 1982 г. Той е магистър по право от Пловдивския университет. Работил е в пловдивска адвокатска кантора. Бил е юрисконсулт в международна компания в сферата на недвижимите имоти, в Областната администрация на Смолян и в Държавен фонд „Земеделие“. От 2011 г. е заместник-кмет на община Смолян. Семеен, с едно дете.

4.СЛАВКА КАМЕНОВА е родена на 30 януари 1953 г. В продължение на 27 г. тя е съдия и заместник-председател в Районен и Окръжен съд – Смолян. Година и 6 месеца е зам.-кмет на Смолян, след което печели конкурс за главен секретар на Висшия съдебен съвет. Тази длъжност Каменова изпълнява в продължение на 9 години. От средата на 2014 г. е адвокат на свободна практика в Смолян. Има един син.

5.АНДРИЯН ПЕТРОВ е роден на 14 септември 1963 г. Той е магистър по специалността „Мениджмънт в сценичните изкуства“ от НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. 10 години е бил артист в Родопския драматичен театър, 11 години в „Радио Едно“, три години – в община Смолян. От 10 месеца е заместник-областен управител на Смолян. Петров е заместник-председател на Инициативния комитет за възстановяване на Родопски драматичен театър „Н. Хайтов“ Смолян. Семеен, с три деца.

6.Д-р КРАСИМИР СЪБЕВ е роден на 30 декември 1968 г. Той е уважаван лекар-анестезиолог. Магистър е по специалността „Здравен мениджмънт“. От 13 години е анестезиолог интензивен терапевт в МБАЛ – Смолян. Бил е заместник-директор на МБАЛ – Смолян, в момента е заместник-председател на борда на директорите на областната болница. Д-р Събев е семеен, с едно дете.

7.Арх. АНТОН ТОДОРОВ е роден на 29 януари 1956 г. Бил е главен архитект на общините Мадан и Смолян. От 2006 г. насам ръководи собствена проектантска фирма. Два мандата общински съветник. Семеен, с две деца.

8.ФИЛИП ТОПОВ е роден 26 юни 1956 г. Завършил е ВСШ „Г. Димитров” – МВР София и „Право” в СУ „Св. Климент Охридски”. В последните 14 години години работи като адвокат на частна практика в Смолян. Два мандата общински съветник от ПП ГЕРБ, като във втория е председател на Общинския съвет. Член е на Управителния съвет на Ловно-рибарска дружинка „Сокол“. Семеен, с двама сина.

9.ПЕТЯ ПАМПОРОВА е родена на 22 декември 1967 г. Тя е магистър по начална педагогика. Специализирала е преподаване по информационни технологии в начален курс и работа с деца със специални образователни потребности. 18 години е работила като учител в Първо СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“. Била е главен секретар в областната администрация на Смолян. От година и 6 месеца е директор на Дома за стари хора с отделение за лежащо болни в село Фатово. Тя е областен ръководител на ЖЕНИ ГЕРБ. Семейна, с едно дете.

10.ЕКАТЕРИНА ГАДЖЕВА е родена на 13 юни 1974 г. Тя е инженер по „Екология и опазване на околната среда“. 17 години стаж е натрупала в Регионалната инспекция по опазване на околната среда, част от които като неин директор, както е и понастоящем. Семейна, с две деца.

11.МАРИАНА СИВКОВА е родена на 30 ноември 1965 г. Висшето й образование е „Счетоводство и контрол в непроизводствена сфера“. Осем години е работила по специалността си в „Пампорово“ АД, 2 години в „Топливо“ и „Брамит“, 5 години в „Арексим Инженеринг“. От 2012 г. насам е банков служител в „Интернешънъл Асет Банк“. Зад гърба си има един мандат като общински съветник от ПП ГЕРБ, един мандат като съдебен заседател в Районен съд, в момента е съдебен заседател в Окръжен съд – Смолян. Семейна, с две деца.

12.ПЕТЯ ЯЗОВА е родена на 1 юли 1962 г. Висшето й образование е по специалността „Промишлено и гражданско строителство – конструкции“. От 17 години има свой бизнес, свързан с проектантска дейност. Била е председател на регионална колегия на Камара на инженерите в инвестиционното проектиране от 2004 до 2007 година. Неомъжена.

13.БОРИСЛАВ ГЕОРГИЕВ e роден на 29 ноември 1972 г. в Смолян. Завършил е Техникума по автотранспорт в града. Съдружник е във фирма, в която се занимава с организация на работния процес и проучвания на пазари. Два мандата общински съветник от ПП ГЕРБ. Семеен, с две деца.

14.АНИТА ЧОЛАКОВА е родена на 15 октомври 1969 г. С филологическо образование. Работила е като детски учител. Била е технически секретар и библиотекар в Националната астрономическа обсерватория на връх Рожен, пресаташе на Областната болница „Д-р Братан Шукеров“ в Смолян. Има 14 години стаж като репортер , редактор и главен редактор на вестник „Отзвук“. От няколко месеца има собствена Пи Ар – агенция. Тя е съдебен заседател в Смолянския окръжен съд, областен координатор на Българската асоциация за закрила на пациента. Семейна, с две деца .

15.СОФКА ИВАНОВА е родена на 30 януари 1962 г. Тя е магистър „Педагогика на трудово политехническо образование“. Магистър по „Дизайн и технология на облеклото“. 20 години е работила в Техникум по дървообработване и облекло, 11 години в Професионалната гимназия по техника и технологии „Христо Ботев“ – Смолян. Подготвя ученици от Смолян за участие в общински конкурси и конференции на различни теми. Общински съветник от ПП ГЕРБ. Семейна, с две деца.

16.ЕЛИН ЛИЛОВ е роден на 11 февруари 1973 г. Той е магистър по горско стопанство. Преминал е следдипломна квалификация по „Управление на горското стопанство” и международно обучение „Интегрирано развитие на селските райони” в Германия. 6 години е работил в Горско стопанство – Смолян, 8 години в Регионалната дирекция по горите – Смолян, и 4 години в Южноцентралното държавно предприятие. Досегашен общински съветник от ПП ГЕРБ. Семеен, с две деца.

17.МИЛКА МАНЕВА е родена на 7 юни 1985 г. Висшето й образование е треньор по вдигане на тежести, учител по физическо възпитание и спорт. Завършила е семестриално „Спортна психология“. В продължение на 10 години е състезател в националния отбор на Българската федерация по вдигане на тежести. Треньор е по вдигане на тежести. Работи към Ресурсния център. Досегашен общински съветник от ПП ГЕРБ. Семейна .

18.ПЕТЪР МИРЧЕВ е роден на 22 април 1981 г. Магистър е по право. От 2008 г. има собствена адвокатска кантора. Семеен, очаква първата си рожба през януари 2016 г.

19.МАРИЯ СЕМЕРДЖИЕВА е родена на 23 ноември 1973 г. Тя е магистър по начална училищна педагогика, специална педагогика и училищна психология. От 10 години ръководи Ресурсен център за подпомагане на интегрираното обучение и възпитание на деца и ученици със специални образователни потребности. Семейна, с две деца.

20.ЮЛИЯ МИТРЕВА е родена на 26 юли 1966 г. Магистър е по начална педагогика. Работила е 3 години в СПИ „Максим Горки“ – Стойките. От 24 години е учителка в Първо СОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Смолян. Семейна, с *едно дете.

21.НЕВЯНА КИСьОВА е родена на 21 юни 1974 г. Тя е инженер по горско стопанство. Има и висше икономическо образование. Пет години е работила в Горско стопанство – Смолян. От 11 години е в Регионалната дирекция по горите – Смолян. Семейна, с едно дете.

22.РОСИЦА КАРАДЖОВА е родена на 22 август 1958 г. Тя е магистър по Българска филология. Работила е 3 г. в СОУ – Върбина, 25 години във Второ основно училище „Асен Златаров“- Смолян, и 7 години в Гимназията с преподаване на чужди езици „Иван Вазов“. Досегашен общински съветник от ПП ГЕРБ, председател на Постоянната комисия по образование, култура, вероизповедание, младежта и спорта. Семейна, с две деца.

23.Известният в страната и извън нея гайдар ПЕТЪР ЯНЕВ е роден на 5 юли 1967 г. Завършил е музикалното училище в Широка лъка. От 29 години работи в ансамбъл „Родопа“. Членува в Църковното настоятелство на село Бостина. Семеен, с две деца?

24.РУМЕН ДЖАРОВ е роден на 14 февруари 1966 г. Висшето му образование е по специалността „Дървообработване и мебелно производство“. Работил е пет години в ДГС Мугла. 20 години стаж има в ТПК „Мебел“. Семеен, с едно дете.

25.ДИМИТЪР НИКОЛОВ е роден на 9 септември 1958 г. Висше образование по специалността „География и психология“ от Софийския университет и „История“ от Пловдивския университет. Има 11 години стаж като учител и заместник-директор в ТМТ „Христо Ботев“. От 21 години работи в Криминална полиция към Областната дирекция на МВР – Смолян. Има един син.

26.БИСЕР РУМЕНОВ е роден на 31 август 1962 г. Той е зооинженер. Втората му квалификация е „Финанси и кредит“ от Международния банков институт – София. 5 години е работил в АПК-ТКЗС – Смилян и 2 години в частна фирма. От 19 години е на длъжност в Кооперация „Взаимоспомагателна земеделска кредитна асоциация на частни стопани“ – Смилян.

27.ИВАЙЛО ХАЛВАДЖИЕВ е роден на 27 март 1977 г. Той е бакалавър по „Стопанско управление“. Целият му трудов стаж от 20 години е в частния бизнес. Семеен, с две деца.

28.МИХАИЛ ГУНЧЕВ е роден на 11 октомври 1978 г. Той е магистър – инженер по „Дървообработване и производство на мебели“. Стажът му е като инспектор по качеството в „Бизнес Софуер Консулт“ – София и като технолог- началник дърводелски цех в „Дюлгер“ ООД – Смолян. Семеен, с две деца.

29.АНГЕЛ БЕЗЕРГЯНОВ е роден на 15 октомври 1986 г. Той е магистър по право. Работил е в сдружение „Екосвят Родопи“ и в Областния информационен център. От няколко месеца е на длъжност в Държавно горско стопанство – Смилян. Областен координатор е на Младежката структура на ГЕРБ в Смолян. Не е семеен.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе