Областният координатор на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов: Листата ни показва превъзходството на ГЕРБ

 Областният координатор на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов: Листата ни показва превъзходството на ГЕРБ

Д-р Даниела Дариткова е водач в листата на ГЕРБ за 22-ри избирателен район Смолян. Тя е депутат от 2009 г. насам. През мандата на 43-тото Народно събрание бе председател на здравната комисия. През всичките години тя не е оставяла практиката си на джипи в Смолян, която поддържа съвместно с неин колега.

Втори е досегашният областен управител Недялко Славов, който беше и депутат в 41-вото Народно събрание.

На трето място е анестезиологът д-р Красимир Събев. Той е и заместник-директор по медицинските въпроси в областната болница.

Четвърти е Петър Карагегов – старши преподавател по физкултура и спорт в СУ „Христо Ботев“ – Девин, доскорошен общински съветник.

Пети в листата е Андриян Петров – досегашен зам.-областен управител на Смолян, дългогодишен актьор в РДТ, главен експерт „Управление и стопанисване на културната инфраструктура“ в община Смолян.

Шести е областният директор на Държавен фонд „Земеделие“ в Смолян Денислав Костов.

Седми в листата на ГЕРБ е Боран Хаджиев – треньорът на единствената ни шампионка от зимна олимпиада по биатлон Катя Дафовска.

Осми е Димитър Настанлиев – главен експерт в дирекция „Финансово стопански дейности и бюджет“ на община Смолян.

„Листата ни е логична на първо място. Имаме представителство от различните райони на областта. Но най-важното, тя показва превъзходството на ГЕРБ. С изявени личности, доказани в своите области и в обществения живот- честни, достойни, с висок морал. Всички са качествени, нормални, земни хора. Ще свършат добра работа за избирателите в Смолянска област“, коментира областният координатор на ГЕРБ Николай Мелемов.

Вирни се горе