Николай Мелемов пред жители на Дунево: Не искаме да променим впечатлението, което сме създали за 4 години

Николай Мелемов пред жители на Дунево: Не искаме да променим впечатлението, което сме създали за 4 години

Не можем и не искаме да променим впечатлението, което сме оставили у вас от работата си през последните четири години. Идваме, за да поемем ангажименти занапред, които можем да изпълним, без да обещаваме чудеса. Това заяви пред жители на Дунево досегашният кмет на Смолян и кандидат за втори мандат Николай Мелемов. Заедно с него в срещата участва депутатът от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и кандидатите за съветници Славка Каменова, Димитър Николов, Петър Мирчев, Марияна Сивкова, Софка Иванова, Петя Пампорова, Борислав Георгиев.

Пред своите бъдещи избиратели кандидатът за кмет на Дунево Златка Раева заяви, че ако бъде избрана, ще работи в екип с Николай Мелемов за доброто на селото. „Вярвам, че той отново ще бъде избран за кмет на Смолян, защото са налице видими резултати от управлението му“, подчерта Раева. Тя каза, че дуневци са благодарни на Мелемов и неговия екип, задето е разрешил проблема, който е бил отлаган цели 40 години – да се асфалтира главната улица в селото. „Искам да уверя населението, че ако бъда избрана за кмет, ще положа всички усилия техните искания да бъдат чути и изпълнени. Нека се обединим и гласуваме с бюлетина №14!“, призова тя.

Д-р Дариткова изтъкна, че в лицето на Николай Мелемов и Златка Раева жителите на Дунево ще намерят добрите стопани на Смолян и Дунево. „Когато всички сме от един отбор, в добра комуникация и координация, проблемите се решават много по-лесно и успешно“, посочи д-р Дариткова, визирайки синхрона между централната и местната власт. Тя прикани избирателите да подкрепят и листата на ГЕРБ, за да е по-силен отборът на Мелемов в бъдещото общинско управление и с успех да реализира заложените в програмата му дейности.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе