НЕКА ДА ВЪРНЕМ ЧЕСТТА И ДОСТОЙНСТВОТО В ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ!

НЕКА ДА ВЪРНЕМ ЧЕСТТА И ДОСТОЙНСТВОТО В ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ!

Уважаеми сънародници,

В днешния ден, думите чест и достойнство не се свързват с българския политически живот и елит. Това е видно и разбираемо поради социално-икономическите реалности, в които живеем. Да, живеем бедно и трудно, българската държавност е в упадък, икономиката ни е свита и имаме безброй проблеми, с които трябва да се справяме ежедневно. Ситуацията в международен план също е тревожна. Преди само едно десетилетие големите ни надежди за подобряване на живота на българските граждани бяха свързани с предстоящото членство в ЕС, европейската интеграция и евроатлантическите ценности. Сега, сме в реалностите на Брекзит и европейска мигрантска криза.

Днес, единствената отправна точка за българите е връщане към себе си, към българщината, националното достойнство и чест! Само по този начин можем да съхраним себе си, българската държавност и националния интерес.

Промяната започва от нас и отговорното ни отношение към изборния процес, който е демократичен механизъм за представителство. От всеки от нас и нашият глас зависи да изберем достойни хора на високите постове в държавата и да не допуснем купуването на гласове и корпоративния вот да определят нашата съдба и бъдещето на родината ни.

Генерал Румен Радев е достоен човек, човек на честта. Той е надпартиен кандидат и това ще му позволи да бъде реален обединител на нацията. Генерал Радев като върховен главнокомандващ на въоръжените сили ще гарантира в максимална степен сигурността на страната, от която се нуждаят българските граждани. Сигурността на границите, на дома, на живота ни. Той ще се бори външната ни политика да се изработва в България и в интерес на гражданите й, а не в услуга на корпоративни и външни фактори.

Илияна Йотова е изявен социалист, обединител на ляво мислещите хора в България, които искат справедливо и солидарно общество. Със своята социална чувствителност тя ще търси път към всеки човек във всеки град и всяко село за да чуе и откликне на проблемите му. Ще работи по проблемите на бедността, здравеопазването, образованието и регионалните различия.

Политиката и държавното управление са свързани основно с възможности за решаване на проблемите на гражданите, а не с безсилие и оправдания. Проблемите могат да се решават от отговорни, сериозни хора с качества, достойнство и чест!

Нека да върнем смисъла и достойнството на президентската институция!

Гласувайте с номер 13 за генерал Румен Радев и Илияна Йотова на 6 ноември 2016 г!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация

Вирни се горе