Неделино пожела „Победа” на БСП

 Неделино пожела „Победа” на БСП

Дора Янкова: За една година направихме в пъти повече отколкото ГЕРБ за 4, продължаваме добруването за района заедно

Неделино пожела успех и победа на кандидат-депутатите на БСП от област Смолян. Водачът на червената листа Дора Янкова, Емил Хумчев и Валентина Павлова споделиха празника на общината.

С втория Балкански фолклорен фестивал, събрал над 3600 участника от 8 държави, се отбелязаха 80-години от именуването и 40 години от обявяването за град на Неделино.

„Днес Родопа пее и се весели, а когато планината пее, политиците трябва да мълчим”, заяви Янкова. „Родопа със своята магия – двугласа дава най-добрия урок за единение, искреност”, каза още водачът на червената листа.

Стотици гости и жители на общината се ръкуваха с кандидатите на БСП. „Пожелаваме ви успех”, „Победа на 5 октомври”, „ С вас сме, както вие бяхте с нас”, бяха най-честите думи, с които неделинци изказаха благодарността си към Янкова за огромната подкрепа при решаването на проблемите на населените места. „Неделино в момента е строителна площадка – имаме нова детска градина за 200 деца, строим нов път Крайна – Долен, възстановяваме общината от серията бедствия, подобряваме условията за икономическо развитие и благоустройство”, заявиха хората.

Янкова подчерта, че денят на Неделино е празник на духа, културата, традициите. „Днес съм тук като почетен жител на Неделино. Чувствам всички като мои съграждани с безкрайна обич и уважение. Искам да ви уверя, че ще дам още повече от себе си за просперитета на Неделино”, подчерта Янкова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе